Wij begeleiden mensen in het waarmaken van hun dromen en ambities
Coaching
Individuele coaching
Bij individuele coaching wordt volledig op maat gewerkt met de onderwerpen die de coach cliënt inbrengt. En in een coach model dat jou precies past; of dat nou wandelend in de natuur is of zittend in een vergaderomgeving.

Wij hanteren bij het coachen een holistische benadering, wat betekent dat de onderwerpen die je inbrengt door ons benaderd worden vanuit mentaal, fysiek en emotioneel niveau en zodoende tot echte transformatie kan leiden.

De coaching aanpak is zeer resultaatgericht en toepasbaar op onderwerpen op gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en ‘executive coaching’. De resultaten zijn een groter zelfinzicht, bewustwording van je kwaliteiten en van je aanwezige potentieel. En een verdere versterking van je zelfvertrouwen en eigenwaarde, verbetering van je focus, productiviteit en prestaties.


 
Teamcoaching
Soms bestaat er een magisch team. Dan is er goede samenwerking, collectieve doelgerichtheid, onderlinge support en wordt er verder gekeken dan de grenzen van het team.

De praktijk is vaak anders. De centrale vraag bij team coaching is hoe het toch kan dat alle leden van een team goed opgeleid zijn, de gewenste ervaring hebben, het gezamenlijke belang zien maar toch niet in staat zijn om door de eigen ergernissen, deelbelangen en weerstand heen te kijken.
De Groeifabriek brengt in teamcoaching de onderliggende patronen en weerstanden van de individuele teamleden naar de oppervlakte. Dit doen we door een systemische intake te doen of volgens het concept van coaching ‘on the job’. Gedurende een bepaalde periode gaan de teamleden met uitdagende doelstellingen aan het werk.

In daaropvolgende sessies worden de geboekte resultaten geëvalueerd en leren de teamleden op een objectieve manier te kijken naar het eigen (dis)functioneren. Door de focus te leggen op de persoonlijke effectiviteit in het uitoefenen van de functie, leert ieder teamlid hoe gewenste resultaten ook daadwerkelijk bereikt kunnen worden.

Meer informatie
Open trainingen - Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
Lees meer
Conflictmanagement & mediation
Lees meer