(op de) Motor coaching
Alleen voor motorrijders!
Als je op een motor rijdt, dan is er geen ruimte voor andere gedachtes dan de weg, de bocht, veiligheid en fun. Zodra je afgeleid bent merk je dat in je rijgedrag. Ineens is de focus weg en rij je als een dweil. Deze state of mind is erg belangrijk tijdens het motorrijden. En kan je ook helpen om thema’s in je leven aan te pakken. Als je met dezelfde focus als op de motor je thema’s te lijf gaat, dan los je die snel en effectief op. Je ervaart op de motor het ultieme gevoel van vrijheid. Dat wil je natuurlijk ook in de rest van je leven. 
 
Hoe werkt het:
We gaan een tour maken. Alleen met de coach of met een kleine groep van max 4 deelnemers. De tour kan een ronde zijn van 2 uur of een 7-daagse tour naar Barcelona. (Alwaar je de motor op transport naar Nederland zet, desgewenst helpen we je hierbij). 
Tijdens de tour communiceren we via de communicatiesystemen zoals Sena. Regelmatig stoppen we om te spreken. Ik rij achter je en zie wanneer je de gedachten de vrije loop laat. Je bent dan niet meer gefocusseerd op het motorrijden. Telkens gaan we terug naar de concentratie die je zo makkelijk bereikt tijdens het motorrijden. Ook in de gesprekken die we tussendoor voeren. Je zult zien dat je snel resultaten boekt. En ook nog een fantastische tour maakt. 
 
Kosten:
- De coaching kost € 175,- ex btw per dagdeel. De duur van de tour maakt niet uit.
- De kosten voor de 7-daagse tour naar Barcelona bedragen € 200,- per dag plus de brandstof en ook de overnachtingen en maaltijden. Je kiest zelf op welk niveau van luxe je wilt overnachten en eten. (Voor de tour naar Barcelona bespreken we van tevoren het tarief en de kosten.)
 
De tour:
De tour vindt plaats in overleg, bij voorkeur in de buurt van de provincies Noord/Zuid-Holland. We rijden op rustige wegen en op een veilige manier. De stops doen we op veilig plekken waar we in rust kunnen spreken. Soms op een parkeerterrein, soms op een terras.
Van tevoren vraag ik je om na te denken over je coach vraag. Waar wil je aan werken, wat werkt er niet of niet goed in je leven, wat wil je meer bereiken dan wat je nu hebt of beleeft. Gedurende de tour werken we aan deze thema’s.
Desgewenst krijg je ook aanwijzingen over je motorrijden. 
 
Veiligheid:
Je stapt alleen op een motor als je weet dat je weer veilig thuiskomt. Ook bij motor coaching staat veiligheid voorop. We rijden rustig, racen of crossen doen we niet. Als ik inschat dat je met je gedachten elders bent, dan pauzeren we. Als ik inschat dat je rijvaardigheid onder het gewenste niveau is of zakt, dan staken we de coaching en evt de tour. 
 
Voor wie is Motor coaching interessant?
- Voor motorrijders!
- Voor mensen die willen groeien in hun vak, in hun leven, die niet tevreden zijn met het huidige niveau van functioneren in werk of privé.
- Voor diegene die de combinatie motorrijden en motorcoaching willen meemaken én tijdens je mooie hobby hard willen werken aan zichzelf. 
 
Je zult zien dat je snel resultaten boekt. En ook nog een fantastische tour maakt!
 
Meer informatie: bartvanamerongen@groeifabriek.nl. 0652056231