Wij begeleiden mensen in het waarmaken van hun dromen en ambities
Open trainingen 2019
Open training Effectief Persoonlijk Leiderschap (EPL) - 4 dagen
Deze training leert je inzien hoe jij in je leven en werk staat en wat je eventueel tegenhoudt om te bereiken wat je daadwerkelijk wilt. Ook leer je hier hoe je dingen daadwerkelijk anders kunt gaan doen, waardoor de door jouw gewenste positieve resultaten met groter gemak te behalen zijn. Het nemen van de regie over je eigen leven, zelfsturing, zelfmanagement en zelfreflectie vormen de rode draad in deze training. Daarnaast leer je leiderschap te tonen naar anderen. Voor iedereen die leiding geeft of anderen aanstuurt, een absolute must.

Als je in staat bent om je persoonlijke effectiviteit te vergroten en je eigen ontwikkeling te stimuleren, dan gaat samenwerking en leiderschap je veel gemakkelijker af en zijn jouw resultaten alsook die van het collectief veel groter. Hier doe je diverse inzichten op hoe je met minder inspanning en met meer gemak meer uit je leven en uit je werk kunt halen.
 
Data eerstvolgende training: 5,6,7 en 25 juni 2019
Voor meer info en tarieven, klik op deze download: Info doc.EPL training 2019


 
Open training interactiestijlen - 1 dag
Onbegrip, irritatie en conflicten op het werk, moeite met overtuigen in een advies- of verkoopomgeving, ergernis met je partner thuis, mensen en kinderen die niet willen luisteren. Veel van deze zaken hebben te maken met het gegeven dat we de ander niet behandelen zoals die graag behandeld wil worden. Verschillen in persoonlijkheden en in hoe mensen informatie verwerken, hebben een grote invloed op de effectiviteit van onze communicatie. In deze training leer je – aan de hand van diverse communicatietechnieken - hoe je echt begrepen kan worden door de ander, zonder in conflicten te belanden. Ook krijg je inzicht in hoe jij overkomt op anderen. Resultaten zijn onder andere dat je relaties met wie dan ook aanzienlijk kunt verbeteren en succesvoller kan samenwerken. Je weet dan ook hoe je je dienstverlening kunt verbeteren en klantgerichter kunt opereren.
 
Data eerstvolgende trainingen: 8 februari en 25 april 2019.
Voor meer info en tarieven, klik op deze download: Info doc.Interactiestijlen training 2019
 
 
 Personal development retreat op Mallorca - 5 dagen
Dit programma - dat plaatsvindt op Mallorca - leert je inzien hoe jij in je leven en werk staat en wat je eventueel tegenhoudt om te bereiken wat je daadwerkelijk wilt. Ook leer je hier hoe je dingen daadwerkelijk anders kunt gaan doen, waardoor de door jouw gewenste positieve resultaten met groter gemak te behalen zijn. Het nemen van de regie over je eigen leven, zelfsturing, zelfmanagement en zelfreflectie vormen de rode draad in dit programma. 

Het in totaal 5-daagse programma bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching (1-op-1) en workshops in teamverband. De coaching vindt plaats in de villa waar je verblijft, maar ook wandelend met je coach door het prachtige berglandschap van Mallorca. Ook de workshops vinden plaats in de villa en bestaan uit diverse onderwerpen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en Mindfulness sessies.
In de 1-op-1 coaching kun je - na overleg - onderwerpen inbrengen waar jij specifiek behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan loopbaan coaching, balans werk/privé, omgaan met politiek geladen processen en tegengestelde belangen in de werkomgeving etc.

Data eerstvolgend retreat: 13 t/m 17 april 2019.
Voor meer info en tarieven, klik op deze download: Info doc.Personal Development retreat.2019
 
 


Meer informatie
Conflictmanagement & mediation
Lees meer
Coaching
Lees meer