Wij begeleiden mensen in het waarmaken van hun dromen en ambities
Open trainingen - Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
Effectief Persoonlijk Leiderschap (EPL) - 4 dagen
Verhoog je persoonlijke effectiviteit en prestaties als mens, professional of leidinggevende

Wat het inhoudt: in dit intensieve programma (training & coaching) leer je hoe je jouw kwaliteiten beter kan benutten en hoe je de beste versie van jezelf wordt. Je ontdekt wat de invloed van jouw gedrag is op anderen en hoe je je positieve impact op je omgeving kan vergroten. Je werkt aan de kerncompetenties van Persoonlijk leiderschap: zelfinzicht, zelfmanagement en zelfsturing.
Zelfinzicht richt zich op bewustwording van je eigen kwaliteiten en verbeterpunten, op jouw houding en gedrag alsook op contraproductief gedrag.
Zelfmanagement betreft het verbeteren van je focus, effectiviteit en productiviteit met behulp van onder andere timemanagement technieken, mindfulness en wilskracht (zelfbeheersing).
Zelfsturing gaat over verdieping van jouw persoonlijk leiderschap door visie, waarden en doelen (werk & privé) helder te krijgen. Ook maak je een concreet actieplan voor toepassing in de dagelijkse praktijk.
 
Voor wie
- Professionals met een aantal jaren werkervaring die een volgende stap willen zetten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
- Beginnend leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de resultaten van een (project)team of afdeling. Kan functioneel (bijv. projectleiders) of hiërarchisch (bijv. teamleiders) leidinggeven betreffen.
- Leidinggevenden zonder theoretische Management & Leiderschap kennis en/of achtergrond.
 
Resultaten:
- Je weet meer invloed uit te oefenen en effectiever te communiceren met je omgeving.
- Je kunt beter reflecteren op jezelf en de omgeving en beter reageren op lastige situaties.
- Je weet beter om te gaan met stress en emoties en zo meer balans te houden.
- Je bent in staat om jezelf beter te managen in de tijd die je beschikbaar hebt.
- Je weet jouw potentieel beter te benutten en meer resultaat te boeken op persoonlijk en professioneel vlak.
- Je kunt beter keuzes maken op basis van de zaken die voor jou echt het verschil maken.     
- Je kunt helder richting geven aan je leven vanuit je persoonlijke visie, waarden en doelen.
- Je kunt meer voldoening halen uit je werk en meer genieten van het leven!
  

Voor tarieven en overige info, mail naar: muriel.hillenius@groeifabriek.nl
 
Persoonlijk leiderschap retreat op Mallorca - 5 dagen
Dit programma - dat plaatsvindt op Mallorca - leert je inzien hoe jij in je leven en werk staat en wat je eventueel tegenhoudt om te bereiken wat je daadwerkelijk wilt. Ook leer je hier hoe je dingen daadwerkelijk anders kunt gaan doen, waardoor de door jouw gewenste positieve resultaten met groter gemak te behalen zijn. Het nemen van de regie over je eigen leven, zelfsturing, zelfmanagement en zelfreflectie vormen de rode draad in dit programma. 

Het in totaal 5-daagse programma bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching (1-op-1) en workshops in teamverband. De coaching vindt plaats in de villa waar je verblijft, maar ook wandelend met je coach door het prachtige berglandschap van Mallorca. Ook de workshops vinden plaats in de villa en bestaan uit diverse onderwerpen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en Mindfulness sessies.
In de 1-op-1 coaching kun je onderwerpen inbrengen waar jij specifiek behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan loopbaan coaching, balans werk/privé, omgaan met politiek geladen processen en tegengestelde belangen in de werkomgeving etc.
 
Voor resultaten, tarieven en overige info, klik op deze download: Info doc.Pers.Leiderschap retreat 2020.Corona


Authentiek & Natuurlijk leiderschap (ANL) - 3 dagen
'Worden wie je bent en doen waarvoor je gekomen bent'.

Wat het inhoudt: een intensief bewustwordingstraject waarin je inzicht krijgt in jouw authentieke zelf, unieke toegevoegde waarde en natuurlijk leiderschap als mens en professional. Authentiek leiderschap stelt je in staat om anderen op een positieve en inspirerende manier te betrekken en in beweging te brengen. Daarbij heb je als authentiek leider het laten groeien van je omgeving als uiteindelijk doel. Het creëren van openheid en vertrouwen zijn daarin cruciale vaardigheden.

Om jouw authenticiteit en natuurlijk leiderschap te ontdekken en te versterken, ga je in dit programma (training & coaching) op zoek naar jouw diepste zingeving (drijfveren) en jouw kernwaarden. Leading from purpose, noemen we dat. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van leiderschapscompetenties zoals: transparant communiceren, luisteren en delen, inspireren en motiveren. Ook krijg je een flink aantal basisbeginselen van Mindfulness mee om je zelfbewustzijn en zelfacceptatie te versterken.

Voor wie: medior en senior professionals, beginnend en ervaren leidinggevenden die vanuit authentiek leiderschap anderen en de organisatie willen laten groeien.

Voor resultaten, tarieven en overige info, klik op deze download: Info doc.ANL training. 2020.21 Corona

Authentiek & Natuurljk leiderschap retreat op Mallorca - 4,5 dagen
Dit programma - dat plaatsvindt op Mallorca - heeft in grote lijnen de inhoud van de Authentiek & Natuurlijk leiderschap training en aanvullend daarop meerdere 1-op-1 coaching sessies. Het in totaal 4,5 daagse programma bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching (1-op-1) en workshops in teamverband. De coaching vindt plaats in de villa waar je verblijft, maar ook wandelend met je coach door het prachtige berglandschap van Mallorca. De workshops vinden plaats in de villa.
In de 1-op-1 coaching kun je onderwerpen inbrengen waar jij specifiek behoefte aan hebt. 

Voor meer informatie, vraag het Info doc. aan via: muriel.hillenius@groeifabriek.nl
Open trainingen 2020/2021 - Communicatie
Interactiestijlen
Communicatie- en adviesvaardigheden
Open training interactiestijlen - 1 dag
 
Wat het inhoudt: onbegrip, irritatie en conflicten op het werk, moeite met overtuigen in een advies- of verkoopomgeving, ergernis met je partner thuis, mensen en kinderen die niet willen luisteren. Veel van deze zaken hebben te maken met het gegeven dat we de ander niet behandelen zoals die graag behandeld wil worden. Verschillen in persoonlijkheden en in hoe mensen informatie verwerken, hebben een grote invloed op de effectiviteit van onze communicatie. In deze training leer je – aan de hand van diverse communicatietechnieken - hoe je echt begrepen kan worden door de ander, zonder in conflicten te belanden. Ook krijg je inzicht in hoe jij overkomt op anderen. Resultaten zijn onder andere dat je relaties met wie dan ook aanzienlijk kunt verbeteren en succesvoller kan samenwerken. Je weet dan ook hoe je je dienstverlening kunt verbeteren en klantgerichter kunt opereren.

Communicatievaardigheden & Consultative skills I - 2 dagen
 
Wat het inhoudt: in deze training werk je aan jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit door jezelf te trainen in het voeren van effectieve gesprekken. Je leert o.a. de angel uit discussies te trekken en de interactiestijlen toe te passen in zakelijke gesprekken. Ook weet je na deze training essentiële adviesvaardigheden te hanteren en overtuigingskracht passend in te zetten.
 
Als je wilt weten hoe je anderen op een positieve wijze kunt beïnvloeden zonder dat dit de relatie schaadt, als je daarbij beter met emoties wilt kunnen omgaan èn als je de regie wilt behouden in gesprekken, dan is deze training een must.
Voor wie: iedereen die te maken heeft met interne of externe klanten of collega's en die succesvol wil samenwerken.

Voor resultaten, tarieven en overige informatie, vraag het Info doc. aan via: muriel.hillenius@groeifabriek.nl

Meer informatie
Conflictmanagement & mediation
Lees meer
Coaching
Lees meer