Wij begeleiden mensen in het waarmaken van hun dromen en ambities
Wie zijn wij?
We zijn mensen met een passie voor groei. We zien dat ook als onze persoonlijke missie.
En die groei, daar willen we ook anderen in ondersteunen. Waarbij we – op organisatieniveau – verder gaan dan alleen het vaktechnisch oplossen van een probleem; we voegen daar het inspireren en coachen van mensen aan toe, zodat ze zelf weten hoe problemen opgelost kunnen worden.
 
Wie we zijn en wat we zelf geleerd en ervaren hebben, komt in ons werk sterk tot uiting. En naast onze overtuiging dat zelfsturing, ondernemerschap en verantwoordelijkheid de macro maatschappelijke richtingen voor de komende decennia zijn, vinden wij het oprecht leuk om mensen en organisaties te zien groeien.
 
 
mr. Jan Plevier
 
Door passie en betrokkenheid is Jan in staat om mensen te laten groeien. Vanuit het persoonlijke en het zakelijke staat hij voor comfortabele confrontatie. Jan heeft ruime ervaring met de juridische en psychologische aspecten van persoonlijke keuzes, individuele en collectieve onderhandelingen en conflicten in de werksfeer. Zijn kennis en ervaring gekoppeld aan zijn levenswijsheid maken hem tot een hartverwarmende en impactvolle sparringpartner, trainer en MfN Registermediator.

Contact
 
 
Bart van Amerongen
 
Bart koppelt het realiseren van beweging, confrontatie en resultaten aan kwetsbaarheid en sociale bewogenheid. Als voormalig werkgever in de vakbondswereld, (interim) manager P&O en (interim) directeur bij een grote kinderopvang organisatie heeft hij diverse complexe strategische en politiek gevoelige processen tot een goed einde gebracht. Met een focus op de grote lijnen en het grotere doel is Bart in staat het individu daarin te ondersteunen en tot de volgende stap te stimuleren. Bart zijn brede interesse, improvisatievermogen en zijn doorleefd zijn, maken hem een waardevolle en effectieve adviseur, procesbegeleider en (Register) (team) coach, met name voor diegene die eindverantwoordelijkheid dragen.Het nieuwste project is een outdoor leadership programma voor bedrijven. Dit zelfde programma wordt via Pole4(.nl) aan jongeren en jong volwassenen aangeboden.

Contact
 
 
Muriel Hillenius
 
Muriel werkt en leeft met een waarachtige interesse voor wat mensen beweegt en blokkeert. Ze staat voor bevlogenheid, empathie en focus. Met haar jarenlange ervaring als ondernemer en leidinggevende in de communicatiebranche heeft zij effectief communiceren succesvol neergezet. Met Muriel’s bevlogenheid en levenservaring inspireert zij mensen als trainer en executive coach op het gebied van leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Haar focus en doel: mensen in staat stellen het beste uit zichzelf naar boven te halen op professioneel en persoonlijk vlak.

Contact
 
Meer informatie
Waarom de Groeifabriek?
Lees meer
Referenties/Links
Lees meer
Contact
Lees meer